Aikuisten musaviikonloppu järjestetään Lapualla 26.5.-28.5. 2023!

Julkaistu: 05.05.2023

Noniin arvon rokkarit ja hevikansa! Olisiko korkea aika päästää sisäisen petosi kahleista ja antaa sisällä piilevä luovuutesi irti? Tule toukokuun lopulla Lapualle opettelemaan raskaan musiikin soittoa ja nauhoittamaan omaa musiikkia!

Kelaapa tätä hetki päässäsi: järjestämme ainutlaatuisen viikonlopun, jossa pääset upean ja samanhenkisen porukan kanssa tavoittelemaan aivan uutta musiikillisen loistokkuuden tasoasi! Rock Campilta tulee äärimmäisen kokenut ja osaavaa väkeä auttamaan sinua juuri tämänhetkisten haasteidesi kanssa. Haluatko ottaa valtavia harppauksia eteenpäin musiikin soittamisessa, säveltämisessä ja nauhoituksessa? Takaamme, että luvassa on taattua improvisaation, äänitysosaamisen ja ikimuistoisen yhteistyön riemujuhlaa!

Kaikki tämä tapahtuu aivan pian, joten älä suotta aikaile, vaan varaa paikkasi ja laita viikonloppu kalenteriin. Koko viikonloppu täyttä mayhemiä ja liehuvia lettejä! Lähdet taatusti Lapualta monta kokemusta rikkaampana ja kenties se aivan ensimmäinen levyraita plakkarissasi!

Nähdään Lapualla 26.5. – 28.5!

Lisätietoa aikuisten musakoulusta