Henrikki feat. Antti Railio - Ei enempää

Perjantaina 13.11 julkaistiin Henrikin biisi lastensuojelun nuorille. Biisissä mukana feattaamassa Rock Campin Antti Railio!

Ajatus voimabiisistä lastensuojelunuorille syntyi kahvipöytäkeskustelun lomassa, kun Henrikki oli vierailemassa ystävänsä Satu Haverin luona.

Erään nuoren palaute:
"Mä en voi sanoin kuvailla sitä kuinka kiitollinen oon, siitä että jaksoit kuunnella meitä nuoria, vaikka asiat oli varmasti raskasta kuultavaa korville. Ei moni edes tiedä millaista lastensuojelunuoren elämä voi olla. Aina ajatellaan, että lastensuojelunuoret vaan ryyppää ja rellestää pitkin kyliä. Mutta harvoin se menee pelkästään niin, siihen on aina joku syy, miksi näin tehdään ja se heijastuu monesti lapsuudesta.

Mä täytän kesäkuussa 18 ja silloin oon omillani ja mulla ei oo enää sitä ihanaa lastensuojeluyksikön nuorten porukkaa 24/7 ympärillä ja se tuntuu pahalta, mutta tiedän sen että pärjään. Haluan pärjätä, itse, se on mulle niin tärkeetä. Haluan näyttää maailmalle että mulla on annettavaa vielä ihmisille taustoista huolimatta. Ja jos tulee semmoisia päiviä, kun ei mikään tunnu hyvältä ja voimat on vähissä, niin varmasti kuuntelen tän sun uuden biisin. Kiitos todella paljon!❤️"

Kuuntele biisi Spotifyssa tai YouTubessa:

040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram