Soundwave Explosion - SCREAM AND SHOUT!

Soundwave Explosion on 18-23-vuotiaista seinäjokelais-tamperelais-nuorista koostuva rockbändi, jonka ytimessä on sopiva määrä apokalyptistä teatraalisuutta, asennetta ja tekemisen meininkiä! Bändi on alunperin luotu Rock Camp RY.n kautta, kun leirille tuli mahdollisuus viedä kasvattejaan Rockfestin lavalla 9.6.2019. Soundwaveen kuuluu Venla (laulu), Tino (kitara), Mikael (kitara), Ronja (basso) ja Johannes (rummut).

Tärkeintä musiikissa on ollut päästä rockin ytimeen ja luoda sitä yhä nykypäivänä ilman ihmeellisempiä kikkoja, koska bändi tarvitsee vain raakaa rockin voimaa! Astral-studioon ja Noora Louhimon (taiteellinen tuottaja) sekä Olli Anttilan (tuottaja) suojiin nuoret pääsivät Rock campin avustuksella ja 28.8.2020 julkaistava ensisingle SCREAM AND SHOUT! ollaan hiottu muottiinsa kevään aikana. Kuulijat tulevat todistamaan rockin raakaa voimaa ja sen sensuellia viehätystä. Soundwave Explosion on valmis valtaamaan maailman.

Instagram: soundwaveexplosion
Facebook: SoundwaveExplosion
YouTube: Soundwave Explosion
Manageri: Satu Haveri info@rockcamp.fi - 0404637626

SCREAM AND SHOUT! julkaistaan Spotifyssa 28.8.2020 Soundwave Explosionin
artistisivulla.

040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram