Hyvinvointia musiikin avulla
vuodesta 2009

Mitä Rock Camp tarjoaa?

Maailmanluokan musiikkivalmennus kaikkien tavoitettavissa

Ainutlaatuista valmennusta ja unohtumattomia kokemuksia vuodesta 2009

Musiikki yhdistää ja luo yhteisöllisyyttä. Järjestämme monipuolisia tapahtumia ja työpajoja, jotka ovat avoimia taustasta, sukupuolesta tai kyvyistä riippumatta. Teemme yhteistyötä kaupunkien, nuorisojärjestöjen ja muiden kumppaneiden kanssa edistääksemme hyvinvointia musiikin avulla.

Musiikki on väline kiusaamisen ehkäisyssä ja käsittelyssä. Meidän tavoitteenamme on luoda turvallinen ja tukeva ympäristö, jossa jokainen voi tuntea olonsa arvostetuksi ja hyväksytyksi. Uskomme, että musiikki voi olla tehokas väline kiusaamisen ehkäisyssä ja käsittelyssä.

Musiikki tarjoaa loistavan välineen osallisuuden edistämiseen.

Nuorten suusta kuultua

“Olen aina halunnut soittaa bändissä ja saada tukea soittamiseen ja samanhenkisten ihmisten kanssa toimimiseen. Eli, Rock Camp on merkinnyt minulle kaikkea joka suhteessa!”

“Leirit ovat terapiaa. Nuorena rock camp oli pakoreitti huonoista kotioloista, ja joka kerta kotimatka pääsääntöisesti itkettiin. Olen saanut myös leireiltä sydänystäviä.”

“Yksi asia joka on jäänyt mieleen on ollut ohjaajien osoittama luottamus mua kohtaan. Oli hienoa tuntea jo nuorempana, että muhun luotetaan ja että jos teen asioita oikein ja luottamuksenarvoisesti niin saan myös vastuuta sen mukaan. Ihania yksittäisiä muistoja leireiltä on ihan lukemattomia!”

“Ne ovat olleet aina sellaisia asioita, jota sai odottaa innolla.
Se on minun mielestäni kesän paras viikko.
Minun molempina kertoina tapasin mahtavia ihmisiä ja sain unohtumattomia kokemuksia.”

“Olen saanut Rock Campilta uusia ystäviä ja paljon tärkeitä muistoja. Musiikki ja hyvä yhteishenki luovat yhteisöllisyyttä, ja Rock Campilta on jäänyt käteen ennen kaikkea lisää itseluottamusta.”

“Leirit oli kesän, ellei jopa koko vuoden kohokohtia. Ne oli myös mun ensimmäisiä kokemuksia yhteisöstä mun oman pienen kotipaikkakunnan ulkopuolella ja ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin kokemaan myös yhteenkuuluvuuden tunnetta. Siihen elämänvaiheeseen leireiltä löysin mulle tärkeitä ihmisiä ja ihmissuhteita ja pääsin kokemaan tosi siistejä asioita. Leirit on varmasti myös kasvattaneet mun itsetuntoa ja tottakai luonut suhteita ja verkostoja ihan ympäri Suomen tänäpäivänä.”