Mikä on rock camp?

Rock Camp on vuodesta 2009 alkaen järjestänyt lapsille ja nuorille ainutlaatuisia elämyksiä musiikin parissa.
Missiomme on mahdollistaa nuorille yhteisöllisiä ja ikimuistoisia leirejä, tapahtumia ja ennen kaikkea yhteistä hauskanpitoa musiikin parissa.

“Ole oma itsesi, ole Rock, äläkä funtsi mitä muut susta ajattelevat.”


Yhdistyksen tavoitteet

Kannustamme nuoria tutustumaan musiikin koko kirjoon ja löytämään oman yksilöllisen tyylinsä nauttia musiikista. Rohkaisemme nuoria tekemään, säveltämään, sanoittamaan, tuottamaan ja esittämään omaa musiikkia.

Rock Campilla opetamme muiden arvostamista ja kunnioittamista, yhteisöllisyyttä ja yhteistyökykyjä.

Samassa bändissä soittaminen eri ikäisten kanssa lisää suvaitsevaisuutta ja haastaa nuoria käyttämään sosiaalisia taitojaan monipuolisemmin.

Tuemme päihteetöntä ja positiivista rock-henkistä nuorisokulttuuria. Olemme todenneet musiikin olevan voimakas työväline luoda sisältöä nuorten elämään ja torjua nuoruusiän kuulumattomuuden tunnetta ja henkistä pahoinvointia.

Musiikki yhdistää nuoret, tunnetut artistit ja ohjaajat tiiviiksi tiimiksi. Jokaiselle löytyy oma tärkeä paikkansa ryhmässä ja omassa bändissään. Myös hiljaiset ja syrjään vetäytyvät nuoret löytävät oman roolinsa ryhmän dynamiikassa. Rohkaisemme nuoria olemaan ylpeitä itsestään viis veisaamatta vallitsevista kauneusihanteista.

Yksi asia joka on jäänyt mieleen on ollut ohjaajien osoittama luottamus mua kohtaan. Oli hienoa tuntea jo nuorempana, että muhun luotetaan ja että jos teen asioita oikein ja luottamuksenarvoisesti niin saan myös vastuuta sen mukaan. Ihania yksittäisiä muistoja leireiltä on ihan lukemattomia!

Yhdistyksen jäsenet ovat musiikin harrastajia ja ammattilaisia. Opettajilla on pedagogista kokemusta ja kaikki mukana olevat ovat olleet mukana nuorisotyössä. Valmentajilla on laajat kontaktit musiikkialan toimijoihin.

Saamamme palaute

Vuosien varrella olemme saaneet olla mukana vaikuttamassa monen nuoren ja heidän perheensä elämään. Leirien ja muiden tapahtumien jälkeen pyydämme leirin osallistujilta ja heidän perheiltään palautetta kokemuksesta. Palaute on ollut liikuttavan positiivista ja olisi sääli suuri vääryys jättää niitä jakamatta myös muille.
Tässä muutamia kokemuksia matkasta Rock Campin kanssa!


Palaute nuorilta

Rock Campin treenikämppä Seinäjoella

Rock Campin tilat sijaitsee Seinäjoen keskustassa, Kangaskeskuksen yläkerrassa. Meiltä löytyy upeat tilat monenlaiseen treenaamiseen. Tilojen akustiikasta on huolehdittu ja soittaminen kuulostaa siltä, miltä sen kuuluukin. Tiloissa sopii hyvin soittamaan koko bändi yhdessä ja pystytään vetämään harjoituksia isommallekin porukalle. Timanttiset raidat saadaan tallennettua ja masteroitua studiossa kuntoon.

Tutustu tiloihin videolla