Musiikkikoulu aikuisille

Seuraava aikuisten musakoulu järjestetään tammikuussa 2024. Stay tuned!

Noniin arvon rokkarit ja hevikansa! Olisiko korkea aika päästää sisäisen petosi kahleista ja antaa sisällä piilevä luovuutesi irti? Rock Camp tarjoaa säännöllisesti leirejä, jossa myös aikuiset pääsevät opettelemaan raskaan musiikin soittoa ja nauhoittamaan omaa musiikkia!

Kelaapa tätä hetki: järjestämme ainutlaatuisen viikonlopun, jossa pääset upean ja samanhenkisen porukan kanssa tavoittelemaan aivan uutta musiikillisen loistokkuuden tasoasi! Rock Campilta tulee äärimmäisen kokenut ja osaavaa väkeä auttamaan sinua juuri tämänhetkisten haasteidesi kanssa. Haluatko ottaa valtavia harppauksia eteenpäin musiikin soittamisessa, säveltämisessä ja nauhoituksessa? Takaamme, että luvassa on taattua improvisaation, äänitysosaamisen ja ikimuistoisen yhteistyön riemujuhlaa!

Kaikki tämä tapahtuu aivan pian, joten älä suotta aikaile, vaan varaa paikkasi ja laita viikonloppu kalenteriin. Koko viikonloppu täyttä mayhemiä ja liehuvia lettejä! Lähdet taatusti Lapualta monta kokemusta rikkaampana ja kenties se aivan ensimmäinen levyraita plakkarissasi!

Aikuisten musiikkikoulun valmentaja Mathias Finntrollista

Valmennus on erittäin monipuolinen ja opit mm soittamaan bändissä, tekemään ja tallentamaan omaa musiikkia, sovittamaan ja sanoittamaan biisejä. Valmennus käsittelee myös tapahtumatuotantoa ja musiikkiteknologian perusteita.

Opit tutustumaan ja soittamaan eri instumenttejä osana bändiä.

Teoriapuolelta opitaan mm rytmimusiikin historiaa ja teoriaa ja opit perusteet musiikin äänittämisestä kotiolosuhteissa.