rokkaavimmat
NuorisoLeirit

Unohtumattomia musaleirejä yli 13-vuotiaille nuorille

Nuorten viikonloppu Lapualla 20.-22.10. 2023

Rock Camp suuntaa jälleen lokakuussa Lapualle! Järjestetään jälleen mieletön musaviikonloppu nuorille STEP-opiston kanssa.

Nyt on elämäsi tilaisuus lähteä huippuporukkaan mukaan oppimaan musiikin soittoa, esiintymistä ja tapahtumien tuottamista.

Totuttuun tapaan ammattilaiset on paikalla hoitamassa valmennuksen. Mukana leiriltä löytyy mm. Kimmo Perämäki, Silttu Sillanpää (Klamydia) ja Kimmo Ahola (Nightwish)

HUOM! Rajoitetusti paikkoja jäljellä! Tsekkaa tarkemmat speksit tapahtumasivulta ja tule mukaan!

Nuorisoleirit ovat rock campin toiminnan ytimessä

Rock Camp on saanut alkunsa leiritoiminnasta vuonna 2009 Ähtärissä. Ensimmäisellä leirillä oli seitsemän nuorta, ja siitä homma lähti eteenpäin. Tuotta myöhemmin leirillä mukana oli kahdeksan nuorta.

Vuonna 2011 saimme ensimmäisen kulttuuriapurahan toiminnan laajentamiseen, ja mukaan tuli 25 nuorta. Siitä asti leirejä olemme järjestäneet jo lukuisia. Leirit ovat toimintamme ydin. Nykyään järjestämme valmennusleirejä myös aikuisille.

Rock Campin ensimmäinen koskaan järjestetty nuorisoleiri!

2009

lähtien

rock campin leirit tarjoavat unohtumattomia kokeuksia ja

Nuortenleireillä pääset soittamaan bändin kanssa heti alusta alkaen. Ei ole merkitystä mikä on taitotasosi leirille astuessasi, vaan kaikkia osataan valmentaa tasonsa mukaisesti. Leireillä on paljon klinikoita, jossa saat laadukasta valmennusta ja opit eri soittimia ja soittotapoja.

Yksi nuorten kesäleirin suurimmista eduista on se, että pääset seurustelemaan ja tapaamaan uusia ihmisiä. Tänä päivänä on usein vaikea muodostaa tai ylläpitää ystävyyssuhteita samanikäisten kanssa. Varsinkin kesälomalla toisten nuorten kanssa tapaamisten sopiminen voi olla hankalaa ja aika menee usein perheenjäsenten ja serkkujen kanssa. Meillä nuoret pääsevät kehittämään tärkeitä vuorovaikutustaitoja Vuorovaikutuksessa samanhenkisten nuorten kanssa, opit kehittämään vahvoja ja terveitä ihmissuhteita. Rock campin nuorisoleirit tarjoavat turvallisen ympäristön, jossa pääsee kehittämään musiikin kautta sosiaalisia taitoja, päätöksentekotaitoja ja onnistuneen yhteistyön tuomaa riemua. Nuoruusiässä tapahtuva sosiaalistuminen edistää kasvua ja kehitystä ja kantaa pitkälle elämässä. Tarjoamme hauskan ympäristön edistää sosiaalisia kykyjä nuoruusiässä.

Kaikki tietää, kuinka koukuttavia älypuhelimet voivat olla! Vaikka ne hyödyllisiä ovatkin, on harmillisen vaikea pysyä erossa älyvekottimista kotioloissa. Nuorten leirit tarjoavat oivan mahdollisuuden antaa aivoillesi hetki lepoa älypuhelinähkystä, kun voit keksittyä täysillä musiikkiin leirin ajan.

Emme tokikaan kiellä puhelinten käyttöä leirin aikana! Mutta useimmilla nuorilla älypuhelimen käyttöaste putoaa tuntuvasti leirin aikana, kun on paljon mielekkäämpääkin tekemistä musiikin parissa. Luovuuskin pääsee kunnolla kukkimaan, kun mieli saa hetken muuta haastetta ja ajateltavaa.

Leirillä pääset tutustumaan musiikkialan ammattilaisiin, jotka ovat aidosti kiinnostuneet nuorisotyöstä eli sinun auttamisestasi. Jos oikeasti tahdot kehittyä musiikissa kenties jopa ammattilaiseksi asti, tuksin löydät Suomesta parempaa mahdollisuutta päästä kehittämään omaa osaamistasi ja löytämään oikeita askeleita omalla urallasi eteenpäin pääsemiseksi.

Nuorisoleireillä pääset soittamaan oikeassa bändissä samanhenkisten bändikaveriesi kanssa. Musiikin avulla saadaan luotua erittäin vahva side muiden kanssa ja näiden leirien muistot jäävät elämään vuosia eteenpäin.

Opit taatusti paljon itsestäsi ja ymmärrät paremmin leirin jälkeen omia vahvuuksiasi valmentajien avustuksella. Useimmat leireillämme kävijät pääsevät ylittämään omia uskomuksiaan ja lähtevät leiriltä itsevarmempina kuin mitä tuntivat olevansa tullessaan. Itsevarmuus ja leireillä syntyneet ystävyyssuhteet kestävät monilla pitkälle aikuisikään.

Menneet tapahtumat

Hae mukaan Rock Campin ja Vaasan Rokkikoulun järjestämäänkesän huippuleiriin. Leirillä on instrumentti- ja bändiopetusta sekä esiintymisvalmennusta. Tutustut samanhenkisiin muihin osallistujiin. Leiri järjestetään Ahonniemen Leirikeskuksessa ja se on tarkoitettu 13-29-vuotiaille. Leiri alkaa 31.7. ja päättyy 5.8. pääkonserttiin.

Leiri toteutetaan Erasmus tuella.
Leiri maksaa 100€ (sis majoituksen, ruokailut, opetuksen)

HUOM! Rajoitetusti paikkoja jäljellä.

Sinulle nuori, joka haluat soittaa, laulaa ja opetella musiikista uutta! Rock Camp ry:n vetämä musiikin täyteinen viikonloppu huipentuu päätöskonserttiin, mutta sitä ennen on tapahtunut paljon: olet oppinut musiikista uutta, harjoitellut uusien ja vanhojen kavereiden kanssa, saanut opettajilta opetusta soittamiseen ja laulamiseen (örinä tai puhdas laulu, tai molempia!), viettänyt illat nauttien luonnosta, kavereista ja yhteisistä tekemisistä!

Valmentajina toimii Rockcampin valmentajat.

Perjantaina 28.4.2023 klo 17 aloitetaan päivällisellä.

Sunnuntaina 30.4.2023 klo 15 lopetellaan päätöskonserttiin, jonne vanhempasikin ovat tervetulleita!

Lisätietoja:  ja 

www.rockcamp.fi