Nuoret nuotiolla

Rock Camp historiaa

Rock Camp on vuodesta 2009 alkaen järjestänyt lapsille ja nuorille ainutlaatuisia elämyksiä musiikin parissa.
Mahdollistamme ensisijaisesti nuorille yhteisöllisiä ja ikimuistoisia kokemuksia musiikin kautta.

2009 ensimmäinen leiri Ähtärissä

Kannustamme nuoria tutustumaan musiikin koko kirjoon ja löytämään oman yksilöllisen tyylinsä nauttia musiikista. Rohkaisemme nuoria tekemään, säveltämään, sanoittamaan, tuottamaan ja esittämään omaa musiikkia.

2010 toinen leiri Ähtärissä

Rock Campilla opetamme muiden arvostamista ja kunnioittamista, yhteisöllisyyttä ja yhteistyökykyjä.

Samassa bändissä soittaminen eri ikäisten kanssa lisää suvaitsevaisuutta ja haastaa nuoria käyttämään sosiaalisia taitojaan monipuolisemmin.

2011

Saimme ensimmäisen apurahan Etelä-pohjanmaan kulttuurirahastolta! Apurahalla saimme toteutettua kaksi viikon mittaista leiriä. Molemmilla leireillä nuoria oli 25. 

2012 viikon leiri Ähtärissä

Viikon leiri Ähtärissä paikalla 25 nuorta

2013 Viikon leiri Alavudella

Viikon leiri Alavudella, 2 viikonloppuleiriä

Yhdistyksen jäsenet ovat musiikin harrastajia ja ammattilaisia. Opettajilla on pedagogista kokemusta ja kaikki mukana olevat ovat olleet mukana nuorisotyössä. Valmentajilla on laajat kontaktit musiikkialan toimijoihin.

Rock Campin tilat Seinäjoella

Rock Campin tilat sijaitsee Seinäjoen keskustassa Kangaskeskuksen yläkerrassa. Meiltä löytyy upeat tilat monenlaiseen treenaamiseen. Tilojen akustiikasta on huolehdittu ja soittaminen kuulostaa siltä, miltä sen kuuluukin. Tiloissa sopii hyvin soittamaan koko bändi yhdessä ja pystytään vetämään harjoituksia isommallekin porukalle.

Tutustu tiloihin videolla!