MIKÄ ON ROCK CAMP?

Rock Camp ry on vuodesta 2009 järjestänyt lapsille ja nuorille musiikkileirejä, tapahtumia. Idea lähti ajatuksesta tarjota nuorille musiikin kautta yhteisöllisiä, positiivisia kokemuksia joiden kautta he löytäisivät ystäviä, ja uutta sisältöä elämään.

Kantavana ideana on alusta alkaen ollut, että osallistumismaksu leiriläisille pitää olla mahdollisimman pieni. Leirimaksu ei saa olla kynnyskysymys osallistumiselle taloudellisesti heikommassa asemassa olevan perheen nuorelle. Rock Camp tiimin saama palaute niin leiriläisiltä kuin heidän vanhemmiltaan on ollut positiivista. Marraskuussa 2019 Rock Camp ry palkittiin Eläköön Suomirock gaalassa stipendillä.

Kannustamme nuoria tutustumaan musiikin koko kirjoon, eri soittimiin ja löytämään oman tyylinsä. Rohkaisemme nuoria tekemään omaa musiikkia. Nuorella ei tarvitse olla ennestään osaamista soittamisesta, eikä hänellä tarvitse olla omaa soitinta.

Nuorille on tärkeää opettaa muiden arvostamista sekä kunnioittamista. Samassa bändissä soittaminen eri ikäisten nuorten kanssa lisää suvaitsevaisuutta ja haastaa nuoret käyttämään sosiaalisia taitojaan.

Musiikki yhdistää niin nuoret, tunnetut artistit, kuin ohjaajatkin. Jokaisella nuorella on oma tärkeä paikkansa ryhmässä ja omassa bändissään. Ryhmässä helposti syrjään vetäytyvät ja hieman hiljaisemmatkin nuoret kasvavat tärkeäksi osaksi ryhmän dynamiikkaa.

Rock Camp tukee toiminnallaan päihteetöntä ja positiivista rock henkistä nuorisokulttuuria. Musiikki on vahvassa roolissa monen nuoren elämässä. Haluamme musiikin avulla torjua nuorten henkistä pahoinvointia ja ahdistuneisuutta. Näinä haastavina aikoina musiikki antaa voimaa.

Rohkaisemme nuoria olemaan ylpeitä itsestään yleisesti vallitsevista kauneusihanteista huolimatta.
”Ole oma itsesi, ole Rock, äläkä funtsi mitä muut susta ajattelevat”. Asenne on tärkein!

Tervetuloa mahtavaan porukkaamme!

Terveisin Rock Camp crew
040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram