SINÄ 11- 25 VUOTIAS NUORI!
Rock Camp ry järjestää tapahtumaketjun missä valitut pääsevät kokemaan mahtavia elämyksiä musiikin parissa.
Musiikkigenre: Mikä tahansa!
Valmennus sisältää artistivalmentajien pitämän valmennuksen, viikonloppuleirin ja keikan. Hakemusten perusteella valitaan valmiita bändejä tai yksittäisiä henkilöitä, joista voidaan koota valmis bändi. Valitut neljä bändiä saavat live- sekä striimiopetusta Rock Camp:in valmentajilta. Tuomaristossa mukana mm. Nightwishin manageri Toni Peiju.
Valmentajina toimivat: Antti Railio, Noora Louhimo, André Linman, JP Leppäluoto, JC Halttunen, Ville Siuruainen, Timo Luostari.
TAVOITE
Tavoitteena on motivoida ja inspiroida musiikin tekemiseen, soittamiseen ja oman juttunsa löytämiseen. Nuoret saavat valmentajilta työkaluja ja valmiuksia itsenäiseen harjoitteluun sekä bänditoimintaan niin treenikämpällä, tuotannossa, musabisneksessä, keikkailussa.
VALINTA
Valitaan tehdään ääni- tai soittonäytteellä, joka ladataan videomuodossa YouTubeen. Näyte voi olla omaa tuotantoa tai cover.

Näyte voi olla nauhoitettu puhelimella tai muulla videointilaitteella, ja se linkitetään hakemukseen YouTuben kautta piilotettuna tai julkisena videona. Koko bändin osallistuessa videosta tulee ilmetä jokaisen näyte, jolloin video voi olla pidempi kuin 1,5 min.
Viimeinen hakupäivä on 31.12.2020! Valinnat tehdään tammikuulla ja valmennukseen valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
HAE VALMENNUKSEEN
Osallistujille valmennus on maksuton.
Hankkeen rahoittaa Etelä-pohjanmaan kulttuuriapurahasto
Lisätietoja antaa: Satu Haveri, Rock Camp ry (info@rockcamp.fi)
040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram