TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupan tuotteita myy Rock Camp Ry, Y-tunnus 3072556-3. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (Suomi alv 24%). Kansainväliset asiakkaat ovat vastuussa kohdemaansa tulleista, maksuista ja veroista. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskustannusten muutoksiin.

 

Toimitus- ja postimaksut:

Matkahuolto:

Lähellä-paketti 6,90 €

Verkkotilausten toimitusaika on normaalisti 1 - 2 viikkoa tilauksesta.

 

Maksu:

Tilaus maksetaan ostoksen yhteydessä Paytrail -maksupalvelun kautta.

Verkkopankit: OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken sekä Danske Bank

Lasku/osamaksu: Collector Lasku & Osamaksu / Walley

Kortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express

Muut maksutavat: MobilePay, Pivo

Kuitti/Takuutodistus:

Tilaajalle toimitetaan sähköpostiin arvonlisäverollinen kuitti, kun tilaus on vastaanotettu.

Palautukset:

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa. Jos tuote halutaan vaihtaa tai palauttaa, pyydämme ottamaan ensin meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@rockcamp.fi.

Rock Camp Ry korvaa palautetun tuotteen/palautettujen tuotteiden hinnan, kun palautus on vastaanotettu ja tuote/tuotteet todettu hyvityskelpoisiksi. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Muista palauttaa kaikki tuotteen osat. Palautukset tehdään sille maksutavalle, jota on käytetty myös alkuperäisessä maksussa.

Force Majeure

Rock Camp Ry ei ota vastuuta ylivoimaisen esteen aiheuttamista haitoista tai viivästyksistä. Rock Camp Ry:llä on oikeus muuttaa toimitusehtoja. Kuluttajan vastuulla on tutustua tilaus- ja toimitusehtoihin ennen tilaamista.

040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram