Ville Siuruainen

Olen ollut mukana opena Rockampin toiminnassa vuodesta 2015. Mun pääinstrumentti on rummut! Vuosien varrella oon päässyt soittamaan monenlaista musaa popista räppiin, electrosta iskelmään ja lastenmusasta metalliin. Olen siis ammattimuusikko ja soittanut tuhansia keikkoja ympäriinsä! Lisäksi multa taittuu vaikkapa klubi- dj:n tai ääniteknikon duunit!

Musiikki on tuonut leipää pöytään, mutta se on tuonut myös hienoja kokemuksia ja ystäviä ympäri maailmaa. Musa ja sen tekeminen yhdistää ja se on mun mielestä rockcampin tärkein arvo!

- Ville "Welho" Siuruainen

Alexander Kuoppala

Moikka kaikki! Olen Alexander Kuoppala ja toimin kitara-ja bändiohjaajana.

Olen soittanut kitaraa teini-ikäisestä asti ja veri veti raskaamman rockin pariin jo ensitahdeista lähtien. Olen soittanut urallani CHILDREN OF BODOM- yhtyeessä vuosituhannen vaihteen tienoilla jonka jälkeen soitin TIMO RAUTIAISEN bändissä pari vuotta. Viime vuosina olen soittanut VALONKANTAJAT bändissä ja lukuisissa omissa bändiprojekteissa. Keikkoja on vyöllä paljon ja esiintymiskokemusta riittää monipuolisesti monen kokoonpanon kanssa ympäri maailmaa.

Olen tehnyt myös vuosia töitä lasten ja nuorten kanssa niin bändiopetuksen kuin perusopetuksen saralla. Olen erikoistunut toimimaan erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa ja se on ollut opettavaista ja todella antoisaa. Mielestäni musiikki ja soittaminen kuuluu kaikille ja mikään ei ole mahdotonta, kyse on vain siitä miten päämäärää kohti mennään.

Alexander

Mathias "Vreth" Lillmåns

Moi, mä oon Mathias "Vreth" Lillmåns ja olen teidän örinälauluopettaja!

Olen vuodesta 2006 huutanut Finntroll-yhtyeen solistina, mutta örissyt jo vuodesta -97. Matkalla on myös ollut miljoonaa eri bändejä, kiertueita, vierasesiintymisiä ja sekalaisia musaprojekteja!

Toimin myös äänimiehenä ja tuottajana. Tarpeen mukaan tulen opettamaan näitten perusaatteita, kuten miten nauhoitetaan omaa demoa tai miten laitetaan treeniksen äänentoisto kuntoon!

Olen toiminut örinäopettajana vuodesta 2018 oman "Shout Your Lungs Out! Safely."-konseptin alla, eri mittaisia workshoppeja pitänyt ja myös yksityisoppilaita ollut joka puolelta maailmaa!

Pistetään äänekkääksi!

Tino Virtaniemi

Hellöy! Olen Tino Virtaniemi pesunkestävä rokki-ukko jonka pää-instrumentteina toimii kitara ja rummut.  Vaikutan tällä hetkellä kahdessa bändissä. Soundwave Explosionissa ja Who Stole The Lipstickissa.

Olen vuonna 2019 valmistunut Jyväskylän konservatoriosta muusikoksi ja tällä hetkellä opetan ja keikkailen yhtä-aikaisesti.

Olen luonteeltani rehellinen, kannustava, energinen ja jaksan puhua musiikista ummet ja lammet. Toivottavasti nähdään just sun kanssa opetuksen merkeissä!

Jonas Kuhlberg

Moi! Olen Jonas Kuhlberg ja soittimeni on basso. Toimin opettajana Wava-opistossa Pietarsaaressa, jossa opetan bassonsoittoa ja puuhailen kaikenlaista musiikkin parissa.

Toimin myös aktiivisesti myös muusikkona ja soitan tällä hetkellä sellaisissa bändeissä kuten MyGrain, One Desire, The Dark Element, Cain`s Offering ja Bottom`s Up! Olen musiikin saralla mukana kaikenlaisissa mielenkiintoisissa projekteissa täydellä sydämellä sata prosenttisesti. On todella hienoa olla mukana Rock campissa, tavata uusia innokkaita muusikoita ja opettaa uusia tulevia basisteja.

Arttu Vauhkonen

Hello!

Mä oon Arttu Vauhkonen ja mun kanssa pääsee rokkailemaan kosketinsoittimia. Aloitin 4-vuotiaana klassisen pianon -tunneilla, kunnes teini-iässä metalli-, sekä popmusa vei mukanaan. Olen toiminut Arion-yhtyeen kosketinsoittajana alusta saakka, sekä viime vuosina kiertänyt paljon monien pop-artistien taustabändeissä. RockCampilla mun kanssa pääsee sukeltamaan kosketinsoittimien ja soundien maailmaan bändiympäristössä, sekä harjoittelemaan ja fiilistelemään sitä miten saavutetaan maailmoja isompi bändisoundi yhteisten sovitusten ja jokaisen yksilön yhteistyönä.

Rokkailemisiin!

Kimmo Perämäki

Tervehdys!

Olen Kimmo Perämäki. Laulan, soitan, sävellän, tuotan, miksailen ja masteroin musaa.

Pääinstrumentikseni sanon laulun.

Olen vaikuttanut lähes 30-vuotisen urani aikana lukuisissa yhtyeissä ja ollut yli kymmenellä kokopitkällä albumilla solistina / soittajana. Omien projektieni lisäksi vaikutan yhtyeissä SPIRITUS MORTIS ja MASQUERAGE. Menneistä yhtyeistä haluan mainita CELESTYN ja ATHMOSFEARIN, jolla sain eräänlaisen pohjan kaikelle, mitä bändissä olemiseen tulee.

Olen tehnyt omien bändieni ohessa myös sessiolauluja vierailijana monille levyille, sekä tehnyt paljon miksauksia ja masterointeja niin omille kuin muiden äänitteille.

Jaan ilomielin tietämykseni musiikista ja autan vahvistamaan sinun muusikkouttasi.

Juha Mäenpää

Moi,

Oon Juha. Lapsesta saakka olen näppäillyt useita eri soittimia, ja joista sitten lopulta koskettimiin päätynyt tyyppi. Myös kitara, rummut ja vähän bassoa kuuluu viikottaisiin soittohetkiin. ”Nuoruuden” vietin Celesty- nimisessä bändissä, vauhdin ja tilujen maailmassa. Tällä hetkellä soitan pääasiallisesti The Dark Element- yhtyeessä livekiipparistina, mutta historiasta ja osana nykypäivää löytyy myös projekteja jne. aina popista synkimpään murinaan. Musamaku on laaja eli hyvä musa on aina hieno juttu, tyylistä riippumatta.

Jos Rock Camp olisi ollut mun nuoruudessa olemassa, niin varmasti olisin ollut menossa mukana. Konsepti on hieno… saa soittaa, oppia uutta ja tavata uusia ihmisiä.
Pyrin siihen, että oppilaillani on hauskaa, mutta myös aitoa iloa oppia uutta. Tarkoitus on myös osoittaa, että myös kosketinsoittaja voi olla cool ja käyttää vasenta kättään keikoilla muuhunkin, ku kaverien moikkailuun. 🙂

ROCK ’N’ ROLL \m/

Juha

Sara Strömmer

Laulaja ja lauluvalmentaja Sara Strömmer valmentaa kaikentasoisia laulajia ja on erikoistunut muun muassa heavy- ja rockmusiikin laulutekniikoihin oman intohimonsa johdattamana. Musiikista Saralla on kokemusta sekä ala-asteen musiikkiluokalta, kuorosta että yli 10 vuotta erilaisissa bändeissä ja projekteissa. Laulutekniikoiden osalta Sara on perehtynyt Complete Vocal Techniquen sekä Aleksanterin tekniikan oppeihin, vaikka ei omaa näistä sertifikaattia.

Valmennuksessa etsimme yhdessä juuri Sinun tarpeisiin sopivia äänenkäytön ja laulamisen menetelmiä. Valmennuksessa yhdistyy intohimo laulamiseen, erilaisten äänenkäytön tekniikoiden tutkiminen sekä ihmisläheinen että intensiivinen työskentely erilaisten laulajien kanssa.

Valmennuksen pääperiaatteena on pitää laulamisen ja äänenkäytön tekniikan omaksuminen mukavana ja mielenkiintoisena. Kaikki äänen efektit ja harjoitteet tuotetaan terveellä tavalla ääntä rasittamatta.

Lauluvalmennus sopii kaikille iästä ja tasosta riippumatta ja se tarjoaa Sinulle:

• Äänenkäytön hallintaa ja tekniikoita
• Välineitä äänen huoltoon ja ylläpitoon
• Välineitä studiotyöskentelyyn ja live-esiintymisiin
• Varmuutta hyödyntää omia vahvuuksia laulajana
• Työkaluja sävellystyöhön mm. laulumelodiat, lyriikat, stemmat

Nykyinen bändi: Shereign
Entiset bändit: Fear of Domination, End of Aeon, Grayden, Kadonneet Planeetat ja Crimfall.

JC Halttunen

Tamperelainen ammattimuusikko ja musadiggari. Pääinstrumentti sähkökitara ja perinteiset rytmimusiikin soittimet myös hallussa.

Koulutustausta Pop/Jazz- konservatoriosta sekä musiikkituottajanopinnot TAMK:issa.

Monipuolinen musiikkialan tuntemus eri kentiltä ja genreistä.

Rock Campin toiminnassa mukana vuodesta 2018.

JP Leppäluoto

Heippa !

Olen JP joka tunnetaan mm. yhtyeestä Charon. Lisäksi olen ollut vuosia mahtavassa kokoonpanossa nimeltään Raskasta Joulua ☺ Laulan myös yhtyeessä Dark Sarah

Tällä hetkellä keikkailen hiljattain valmistuneen sooloalbumini tiimoilta.

Musiikki merkitsee minulle paljon. Se on voimavara ja tuo leivän pöytään. On hienoa päästä mukaan tähän tiimiin johon tuon omalta osaltani sitä Rock Camp henkeä. Pää instrumenttinani on laulu ja kitara. Lisäksi tulen nuorille kertomaan esiintymisestä ja työskentelystä studiossa.

Mahtavaa olla mukana tässä tiimissä ! Terkuin JP

Antti Railio

Moi, mä oon Antti Railio! Jos et tiedä musta mitään, niin ei se mitään.. 😀 Mä toimin Rock Campilla laulun, esiintymisen ja biisien teon ohjaajana! Ja yleisenä sekopäänä..;)

Oon Voice of Finland 2013 voittaja. Ennen sitä oon laulanut mm. Celesty, Diecell, The Wildfire yhtyeissä. Ja onhan noita muitakin missä on tullu käytyä äänijänteitään virittelemässä…
Oon myös lainannut ääntäni lukuisille muille yhtyeille taustalaulajana, esim. Stratovarius, Cains Offering, Altaria ja monia muita.

Tällä hetkellä teen soolo-uraa omalla nimellä, sekä toimin Raskasta Joulua / Iskelmää solistina! Rock Campissa oon ollu mukana vuodesta 2009 eli alusta saakka ja tää on ihan parasta! Musta on myös todella hienoa, että voidaan yhdessä muiden opettajien kanssa jakaa teille tietoa ja oppeja millä te voitte rakentaa omaa uraanne musiikin parissa!!

LETS ROCK!!!

-Antti-

VIERAILEVAT VALMENTAJAT

040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
040 463 7626 | Satu Haveri
info@rockcamp.fi
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram