Yhteystiedot

Hei yrittäjä / yksityinen lahjoittaja !

Tule tukemaan nuorten ja nuorten aikuisten musiikkikoulua ja ole avaamassa ovia kanssamme lahjakkuuksille!

Haluamme kutsua teidät mukaan tukemaan nuorten musiikkikoulua, joka tarjoaa innostavan ja ammattitaitoisen ympäristön musiikin harrastajille kehittääkseen taitojaan ja kasvaakseen luoviksi musiikintekijöiksi.

Musiikkikoulumme on kasvualusta musiikin lahjakkuuksille. Tuemme jokaisen yksilön kehitystä ja kasvua kohti musiikkialan ammattilaista. Valmentajamme ovat musiikkialan konkareita ja täten pystymme antamaan heille juuri sitä oppia mitä kentällä tarvitaan.

Tukemalla musiikkikoulua liitytte innostuneeseen musiikin yhteisöön. Pääsette verkostoitumaan muiden musiikkialasta kiinnostuneiden toimijoiden kanssa, luomaan kontakteja ja jakamaan tietotaitoa. Yhdessä voimme rakentaa vahvan musiikkipiirin, jossa tulevaisuuden musiikintekijät ovat kasvaa ja menestyä.

Tukijoillemme tarjoamme näkyvyyttä nettisivuillamme, tapahtumissamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Meidän kauttamme yritys saa näkyvyyttä ja positiivista julkisuutta musiikin ystävien keskuudessa.

Musiikki ei vain tarjoa iloa ja luovuutta, vaan sillä on myös merkittävä vaikutus nuoren ja nuoren aikuisen kehitykseen. Sponsoroimalla nuorten musiikkikoulua tuette musiikkikasvatuksen tärkeyttä yhteiskunnassa ja autatte luomaan parempaa tulevaisuutta musiikin kautta.

Olemme valmiita räätälöimään yhteistyöpaketin, joka vastaa tarpeitanne.

Yhteistyöterveisin School of Rock and Metal crew

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Jos et löytänyt sivuilta haluamaasi tietoa ja haluat olla suoraan yhteydessä meihin, valitse listalta asiaasi koskevan henkilön yhteystiedot ja ota yhteyttä. Voit myös käyttää ohessa olevaa lomaketta!

Tiimin yhteyshenkilöt

Satu Haveri

Satu
Haveri

Yritysyhteistyö, talous, tapahtumat

040 463 7626

Mathias
Lillmåns

Studion manageri

Kimmo Perämäki

Kimmo
Perämäki

Some ja viestintä

Alexander Kuoppala

Alexander
Kuoppala

Valmennusvastaava

Ville Tallgren

Ville
Tallgren

Kotisivut

Marisol Zamora

Marisol
Zamora

Sosiaalinen media

Rock Camp RY

Matti Visanninkuja 8
60100 Seinäjoki

040 463 7626